Welkom bij XPAND
Full-service internetbureau
Partners

Partneroverzicht

Voor een flexibele integratie met bestaande systemen werken wij samen met geselecteerde bedrijven.
Hieronder treft u een aantal van hen aan.

Home » Portfolio

Portfolio

Een greep uit onze projecten inclusief het gebruikte basis systeem.
Heeft u vragen over een van deze projecten, neemt u dan aub contact met ons op.

 

Website Knv.nl

Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) is de koepelorganisatie voor het beroepspersonenvervoer en het spoorgoederenvervoer. De werkgeversorganisaties KNV Taxi voor het taxivervoer, KNV Bus voor het touringcarvervoer en KNV Spoorgoederen voor het spoorgoederenvervoer zijn onderdeel van Koninklijk Nederlands Vervoer. Xpand ontwikkelde een compleet custom CMS dat voorziet in alle behoeften.

Bezoek site

Website Kras Touringcars

Voor één van Nederlands bekendste touringcarbedrijven, Kras Touringcars, heeft Xpand de website ontwikkeld met behulp van Travelta/CMS.

Bezoek site

Website Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijf

Met 186 keurmerkhouders het geweten van de touringcarbranche. Xpand ontwikkelde de website en het speciale CMS waarmee de kwaliteit en veiligheid van touringcars in Nederland elke jaar toe neemt. keurmerkhouders hebben de beschikking over een eigen, persoonlijk toegang waardoor specifieke informatie is te bestellen, te bekijken en aan te passen.

Bezoek site

Website Stichting TX Keur

TX-Keur is het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. De kwaliteit en veiligheid van een taxirit zijn de belangrijkste pijlers waarop het TX-Keur is gebouwd. De belangen van reizigers, opdrachtgevers en taxi ondernemers zijn bij het TX-Keur in balans, waardoor TX-Keur het landelijke kwaliteitskeurmerk van de volledige taxibranche is.

Bezoek site

Website Taxiregels

Taxiregels.nl is een website van KNV, waarop alle wet- en regelgeving voor de taxichauffeurs en taxiondernemers op één plek te vinden zijn. Ook zijn er overzichtelijke stappenplannen te vinden op welke manier u taxichauffeur of taxiondernemer kunt worden.

Bezoek site