Welkom bij XPAND
Full-service internetbureau
Partners

Partneroverzicht

Voor een flexibele integratie met bestaande systemen werken wij samen met geselecteerde bedrijven.
Hieronder treft u een aantal van hen aan.

Home » Portfolio

Portfolio

Een greep uit onze projecten inclusief het gebruikte basis systeem.
Heeft u vragen over een van deze projecten, neemt u dan aub contact met ons op.

 

Website De Jong Tours

De Jong Tours beschikt over een groot en gevarieerd wagenpark van minibusjes en touringcars. Heeft u een vervoersvraag, dan hebben zij een passend antwoord, op maat gemaakt. De Jong Tours heeft meer dan 200 groepsreizen voor uw vereniging of groep en de allerleukste schoolreisjes.

Bezoek site

Website Eagle Kingdom Technologies

Het Chines EKT levert innovatieve STB oplossingen, van geavanceerde Hybrid en IPTV oplossing tot kost effectieve zappers, in heel Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Amerika. Met meer dan 100 medewerkers in China, plus geavanceerde software ontwikkeling en verkoop/marketing in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Griekenland, Nederland en India heeft EKT een wereldwijde dekking.

Bezoek site

Website Eurotours Holland

Bushuur bedrijf Eurotours Holland is een grote vervoersleverancier in Nederland. Met zijn grote en perfect onderhouden vloot van luxe touringcars, kan Eurotours Holland de juiste oplossing voor elke transportwens tegen een zeer gunstige prijs leveren. Of het vliegveld transfers, stadtransfers, dagtochten of meerdaagse tochten zijn, met Eurotours Holland heeft u altijd een goede reis!

Bezoek site

Website Evenement op Weg

Evenementopweg is gespecialiseerd in het perfect en efficiënt organiseren van touringcarvervoer naar uw evenement, congres of publieksevenement in binnen- of buitenland. Of het nu gaat om 500 of meer dan 10.000 personen: zij regisseren het hele proces. Ze ontzorgen, bereiden voor, adviseren en coördineren de gehele logistiek. Ervaar het zelf!

Bezoek site

Website GeboTours

Met meer dan 50 touringcars bezoekt u met Gebo Tours de leukste voetbalwedsrijden, musicals en concerten. Als specialist wordt elke dagtocht, sportreis of groepreis een onvergetelijk succes.

Bezoek site