Welkom bij XPAND
Full-service internetbureau
Partners

Partneroverzicht

Voor een flexibele integratie met bestaande systemen werken wij samen met geselecteerde bedrijven.
Hieronder treft u een aantal van hen aan.

Home » Portfolio

Portfolio

Een greep uit onze projecten inclusief het gebruikte basis systeem.
Heeft u vragen over een van deze projecten, neemt u dan aub contact met ons op.

 

Website Betuwe Express

Reisorganisatie en Touringcarbedrijf Betuwe Express BV werd bijna 50 jaar geleden opgericht en is uitgegroeid tot een van de grootste touringcarbedrijven in Nederland en toonaangevend op het gebied van personenvervoer. Met behulp van Travelta/CMS blijft iedere klant nummer 1 en krijgt deze de aandacht die hij verdient.

Bezoek site

Website Brabant Expres

Brabant Expres / Hoefnagels Reizen uit Zevenbergen is gespecialiseerd in personenvervoer voor onder meer: bedrijven, scholen, verenigingen, instellingen en particulieren. Ook verzorgen zij voor touroperators het vervoer naar diverse vakantiebestemmingen.


Website Brouwer Travel

Bij touroperator en reisbureau Brouwer Travel kunt u terecht voor de meeste voordelige actuele wintersportreizen, kerstmarkt dagtochten, winterarrangementen, meerdaagse busreizen of andere leuke dagtochten per bus en touringcar. Brouwer Travel is onderdeel van keurmerk touringcarbedrijf Brouwer Tours.

Bezoek site

Website Café de Stoof Zwolle

De 20 dart teams spelend in de S.D.C. competitie, Horeca competitie en de Superleague van de Nederlandse Dart Bond maken gebruik van een, door Xpand, specifiek ontwikkeld systeem. Aangevuld met de website voor het café zelf heeft dit geresulteerd in een website met een zeer hoge gebruikerstevredenheid.

Bezoek site

Website CoolSound.nl

Coolsound, webwinkel sinds 2004, maakt gebruik van het Xpand Webshop CMS en ontvangt daarmee honderden bestellingen per dag. De afhandeling inclusief volledig gescand voorraadbeheer resulteert in een uiterst hoge klanttevredenheid.

Bezoek site