Welkom bij XPAND
Full-service internetbureau
Partners

Partneroverzicht

Voor een flexibele integratie met bestaande systemen werken wij samen met geselecteerde bedrijven.
Hieronder treft u een aantal van hen aan.

Home » Portfolio

Portfolio

Een greep uit onze projecten inclusief het gebruikte basis systeem.
Heeft u vragen over een van deze projecten, neemt u dan aub contact met ons op.

 

Website Travelta

De marktleider op leadgebied in de reisbranche in Nederland is Travelta, volledig ontwikkeld vanuit Xpand. Tienduizenden bezoekers per dag gebruiken Travelta om reizen te vinden en te vergelijken.

Bezoek site

OccasionApp Abemec

Met de Abemec OccasionApp bent u altijd op de hoogte van het actuele occasionaanbod van Abemec BV. Als servicegerichte, zelfimporterende dealer van diverse topmerken in de landbouw biedt Abemec u veel continuïteit. De 18 servicewerkplaatsen beschikken over professionele, goed opgeleide servicemonteurs. Er is altijd wel een Abemec servicewerkplaats bij u in de buurt, waar zij u graag adviseren over één van onze topmerken, of u ten dienst zijn met professionele service en een uitgebreide onderdelenassortiment.

Bezoek site

OccasionApp Auto Greven

Met de Auto Greven OccasionApp bent u altijd op de hoogte van het actuele occasionaanbod van Auto Greven. Zij zijn gespecialiseerd in bedrijfswagens en bestelauto's. Er staan altijd ruim 150 auto's voor u klaar op een terrein van ruim 9500m2. Hiermee zijn zij ook de grootste bedrijfswagenspecialist van Noord Nederland.

Bezoek site

OccasionApp Finalease

Bent u op zoek naar een voordelige en betrouwbare tweedehands bedrijfswagen of personenauto, die u als occasion kunt leasen? Finalease.nl, de financial lease expert bij uitstek, heeft een ruim assortiment gebruikte bedrijfswagens en tweedehands personenauto’s! Door het volledig transparante financial lease product, persoonlijke service, buitengewoon gunstige contractvoorwaarden en géén kleine lettertjes, garanderen zij u 100% klanttevredenheid!

Bezoek site

OccasionApp Johan Meure

Johan Meure Auto Occasions houdt u altijd op de hoogte van het grote aanbod dealer-inruilauto's bij Autobedrijf Johan Meure uit Purmerend. U heeft de keuze uit minimaal 350 BOVAG occasions met gegarandeerde km-standen tegen concurrerende prijzen.

Bezoek site