Welkom bij XPAND
Full-service internetbureau
Partners

Partneroverzicht

Voor een flexibele integratie met bestaande systemen werken wij samen met geselecteerde bedrijven.
Hieronder treft u een aantal van hen aan.

Home » Portfolio

Portfolio

Een greep uit onze projecten inclusief het gebruikte basis systeem.
Heeft u vragen over een van deze projecten, neemt u dan aub contact met ons op.

 

Website Travelta

De marktleider op leadgebied in de reisbranche in Nederland is Travelta, volledig ontwikkeld vanuit Xpand. Tienduizenden bezoekers per dag gebruiken Travelta om reizen te vinden en te vergelijken.

Bezoek site

OccasionApp Abemec

Met de Abemec OccasionApp bent u altijd op de hoogte van het actuele occasionaanbod van Abemec BV. Als servicegerichte, zelfimporterende dealer van diverse topmerken in de landbouw biedt Abemec u veel continuïteit. De 18 servicewerkplaatsen beschikken over professionele, goed opgeleide servicemonteurs. Er is altijd wel een Abemec servicewerkplaats bij u in de buurt, waar zij u graag adviseren over één van onze topmerken, of u ten dienst zijn met professionele service en een uitgebreide onderdelenassortiment.

Bezoek site

OccasionApp Van Baalen

Met de van Baalen OccasionApp bent u altijd op de hoogte van het actuele occasionaanbod van Autobedrijf van Baalen. Autobedrijf van Baalen heeft een 40 jarige historie als Mazda dealer. In het bedrijf heerst altijd familiaire sfeer en kennen zij hun klanten bij naam. Klantentevredenheid staat hoog in het vaandel. Het team bestaat uit 6 medewerkers en zij verwelkomen u graag in hun bedrijf.

Bezoek site

OccasionApp Van Pelt

Met de van Pelt Auto's OccasionApp bent u altijd op de hoogte van het actuele occasionaanbod van van Pelt Auto's. Zij zijn een autogroothandel gespecialiseerd in jong gebruikte personenauto's & bedrijfswagens. Door de voortdurend wisselende voorraad van ongeveer 200 auto's per week zijn zij in staat u een gevarieerd en concurrerend aanbod te leveren. U bent van harte welkom op de nieuwe locatie centraal gelegen aan de A15.

Bezoek site

Website AMZ

AMZ Borssele verzorgt uw reis van A tot Z. Door middel van het Travelta/CMS systeem zijn alle backoffice taken goed inzichtelijk en geautomatiseerd, waarbij bezoekers van de website een fantastisch eenvoudige ervaring hebben wanneer zij willen boeken.

Bezoek site