Welkom bij XPAND
Full-service internetbureau
Adres en Routebeschrijving

Adresgegevens

XPAND B.V.
Assendorperdijk 9
8012 EG Zwolle
Tel. 038 - 4209010


Routebeschrijving

Home » OccasionApp

OccasionApp

De OccasionApp is een mobiele applicatie beschikbaar voor iPhone en Android voor het tonen van uw occasions. Klanten kunnen hiermee via de mobiele telefoon eenvoudig en snel op de hoogte blijven van het actuele aanbod van uw auto's.

De app stelt de gebruiker in staat gemakkelijk te zoeken in de gehele occasionvoorraad, waarbij onder andere gefilterd kan worden op merk, type, prijs, bouwjaar en kleur. Verder kunnen auto's met één druk op de knop worden doorgestuurd naar vrienden of kennissen, kan de gebruiker een lijst met favoriete auto's bijhouden en bij serieuze interesse direct contact opnemen met uw autobedrijf.

Bovendien heeft u de mogelijkheid het gebruik van de app te monitoren via de uitgebreide statistieken van de OccasionApp (bereikbaar via de website van OccasionApp.nl). Hierdoor ziet u in één helder overzicht het daadwerkelijke gebruik van uw app.

OccasionApp werkt in combinatie met alle bekende leveranciers van autosoftware zoals Wheelerdelta/Autodata. De door u ingevoerde auto's worden via de 'Koppeling eigen website' automatisch doorgegeven aan de OccasionApp omgeving. Neem contact om te bespreken of wij uw software ondersteunen.

Volg onze Twitter of Facebook pagina om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

 

                                                                   OccassionApp is bekend van: