Welkom bij XPAND
Full-service internetbureau
App ontwikkeling

Voor de autobranche in Nederland hebben wij de Occasionapp ontwikkelt.
De app werkt op zowel iPhone als iPad (iOS) almede ook op het Android besturingssysteem en toont het totale en actuele occasionaanbod van het bedrijf en stelt de gebruiker in staat op zijn mobiele telefoon eenvoudig de gehele occasionvoorraad te doorzoeken, met behulp van filters als merk, type en prijs.
Tevens kunnen auto's worden getipt aan vrienden, kan de gebruiker een lijst met favoriete auto's bijhouden en kunnen nieuw toegevoegde auto's in één oogopslag worden bekeken. Alle details van de auto's zijn in te zien en er kan bij interesse direct gebeld worden met de verkoper. Bezoek ook Occasionapp.nl

OccasionApp
Home » Diensten/Producten

Diensten/Producten

CES, Car Enterprise System

Autobedrijven die volledige controle willen over hun verkoop- en facturatieprocessen, kunnen dit in één systeem terugvinden. Aangevuld met transportregistratie en totaal wagenpark beheer biedt dit systeem volop kansen ten opzichte van de concurrentie.


OccasionApp

Uw eigen App voor de occasions van uw website. De OccasionApp is een mobiele applicatie beschikbaar voor iPhone en Android voor het tonen van uw occasions. Klanten kunnen hiermee via de mobiele telefoon eenvoudig en snel op de hoogte blijven van het actuele aanbod van uw auto's.

Meer informatie

Travelta/CMS

Travelta/CMS is een voor de reisbranche ontwikkelde internetapplicatie die zich richt op touroperators en touringcarbedrijven. Dit systeem, o.a. in gebruik bij de grootste bustouroperators, draagt zorg voor een correcte presentatie van uw actuele reizen en diensten en de complete afhandeling van boekingen en offerte aanvragen.

Meer informatie

Volksuniversiteits CMS

Speciaal voor volksuniversiteiten is een generiek CMS ontwikkeld, waarbij de processen van cursus publicatie en inschrijvingsverwerking centraal staan. Vanuit het CMS worden klassen samengesteld, roosters uitgegeven, facturen gegenereerd en natuurlijk de juiste statistieken samengesteld die inzicht geven in het succes van de marketingacties.


Webshop CMS

De jarenlange ervaring die wij hebben op webshop gebied is tevens voor uw website in te zetten. Het Webshop CMS is een totaaloplossing voor verkoop, marketing en administratie waarbij duizenden orders per dag eenvoudig kunnen worden afgehandeld. De koppelingen met achterliggende administratieve systemen en voorraad systemen van leveranciers geven een unieke controle en snelle doorlooptijd.