Welkom bij XPAND
Full-service internetbureau
Referenties
Laatste project
KNV website en CMS
Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) is de koepelorganisatie voor het beroeps- personenvervoer en het spoorgoederenvervoer.


Referentie:

Uitermate prettige samenwerking
"Koninklijk Nederlands Vervoer maakt met veel plezier gebruik van zowel het door Xpand ontworpen CMS als de KNV-website. Het gebruiksgemak van beiden is groot, met name dankzij Xpands onvermoeibare inzet met betrekking tot onze wensen. Deze kunnen nagenoeg real time worden uitgevoerd. Dat zorgt voor een uitermate prettige samenwerking en de zekerheid van een betrouwbaar en voor iedereen werkbaar ICT-systeem."

A. Toet, directeur Koninklijk Nederlands Vervoer
Home » Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Over ons

Xpand B.V. is een full-serivce internetbureau dat sinds 1996 oplossingen levert voor het MKB.
Samenwerken met Xpand betekent dat u zult opkijken van de kwaliteit, snelheid en aandacht voor u als klant. Al onze werkzaamheden vinden in-house plaats, waardoor processen efficient en effectief verlopen.

Ons team van developers, marketeers en contentmensen zijn gedreven uw bezoekers de allerbeste experience te geven, waardoor uw bedrijf ultiem presteert op internet.
Tevens ondersteunen wij uw onderneming bij meer backoffice gerelateerde oplossingen waaronder interface koppelingen naar bijv. administratieve systemen.

Onze nieuwste tak, App ontwikkeling voor Apple en Android, breidt uw portfolio aan contactmomenten graag voor u uit.

Ook lid worden van onze groep 100% tevreden klanten ? Neem dan snel contact op.